Advies & Technische ondersteuning:+31 (0) 172 27 6000
0
0

Certificaten en verklaringen

ISO 9001-2015

ISO 9001-2015

Een ISO 9001:2015-certificering geeft aan dat Mavom gericht bezig is om continue haar processen te verbeteren om zo aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Van de klantwens tot aan het geleverde product of dienst en de aftersales. De ISO 9001:2015-norm is wereldwijd de meest ingezette norm op het gebied van kwaliteitsbeheersing van managementprocessen.

Responsible care statement

Responsible Care verklaring

Wij geven invulling aan de Responsible Care® filosofie door onze bedrijfsvoering in te richten met de grootst mogelijke zorg voor gezondheid, veiligheid en bescherming van het milieu. Wij werken daarnaast samen met partners en leveranciers die continue in ontwikkeling zijn om tot verbeterde en ook duurzame oplossingen te komen.

Great place to work - Mavom

Great Place to Work certifcaat

Mavom heeft het Great Place to Work-certificaat behaald. En daar zijn we trots op! Deze erkenning bevestigt onze toewijding aan een positieve werkomgeving, waar vertrouwen, respect en teamwork centraal staan. Samen bouwen we aan een cultuur waarin elke medewerker zich gewaardeerd voelt en de ruimte krijgt om te groeien.

Naar boven